Tervuren New Administrative Centre 3

REFERENCE PROJECTS

Back to Green Projects

Tervuren New Administrative Centre

Belgium

Water Management

Project Name Tervuren New Administrative Centre Location Tervuren, Belgium Year 2015
Contractor Democo, Group Verbruggen / Jos Meeussen & Son Architect Jaspers-Eyers Owner/Builder Tervuren Municipality

General Description:

This project situated in the city of Tervuren was part of an ambitious renovation aimed at constructing a new administrative office, a modern leisure centre, and a subterranean parking for over 200 cars.

Why Expanded Clay:

The blowing of the granulates made it possible to place the expanded clay rapidly despite the space constraints.

Key benefits:

Expanded clay was used as a drainage layer beneath the substrate and was used due to its ability to retain water in the garden.

Back to top